irrelevanser

Truser til besvær

Posted in Uncategorized by Jarle Petterson on 20. mai 2005

En Saddam Hussein kun iført underbukse, pryder dagens forside av The Sun. Ifølge troverdige kilder, er det amerikanske soldater som har formidlet bildet til avisen, i den tro at det vil svekke mannens anseelse blant irakske opprørere. Det er det da også all grunn til å tro, men i verden for øvrig, skal man ikke se bort fra at eks-despoten i og med The Sun-stuntet oppnår noe tilnærmet kultstatus blant blaserte urbanister. For ikke å nevne hos fruentimre underernært på ”fysisk nærhet”.

Fra annet hold derimot, har ikke reaksjonene latt vente på seg, der brudd på Genève-konvensjonen synes å ha blitt en gjenganger.

Men The Sun fornekter seg ikke i truseavdelingen. I går brakte avisen historien om den 33-årige husmoren i walisiske Swansea, som ramlet om kull og besvimte av opphisselse. Alt takket være dildotrusene hun hadde på under handleturen i det lokale supermarkedet. Ambulanse ble tilkalt, og kvinnen kom til hektene etter en stund. Trusene, med det klingende navnet Passion Pants, fikk hun med seg i en diskret, sort pakke.

Produsenten bruker naturligvis tildragelsens reklameeffekt for alt hva den er verdt.

Trusegalskapen stopper imidlertid ikke der. NTB melder i dag (for anledningen via VG Nett) at en 24-åring i Borgarting lagmannsrett er dømt til åtte måneders fengsel, blant annet for å ha truet en mann til å kle av seg, og deretter bruke trusen hans som lue.

Er jeg alene om bekymringen eller aner vi konturene av noe epidemisk her – endog pandemisk? Den som lever får se.

KATEGORI: Samtid

Reklamer

Kommentarer er skrudd av for Truser til besvær

%d bloggere like this: