irrelevanser

Anyone for frozen margs?

Posted in Uncategorized by Jarle Petterson on 21. mai 2005

Vi skriver 21. mai, og månedens mer og mindre offisielle merkedager er tilbakelagt. Men det er djevelsk koldt, til kloss opp mot sommer å være. Oslo er blygrå, tynget av uværsskyer, som uavlatelig later sin latente last på oss som virrer nedenfor. Oljefyren i huset har sunget sitt siste vers, og romtemperaturen vaker permanent rundt 14 vidunderlige grader.

Far selv, som ene råder grunnen mens kone og barn turnerer Vestlandet, har gjort fortvilte forsøk på å bøte på defekten gjennom aktiv peisfyring kveldstid. Med en forstoppet skorsten er det nå likevel grenser for hvilken oppheting det gir, uten først å fiske vernemasken opp av mobiliseringsutrustningen, iallfall.

Med alt arbeid som skulle vært gjort, burde man simpelthen tilbringe helgen på kontoret – eller ta den bærbare med til nærmeste kafé. De er jo så å si uten en tråd blitt, alle sammen, i tråd (heh…) med tidens mobile ånd. Fuglene vet.

Hvorom alt og intet (her skrives på autopilot, i håp om at tastende fingre bidrar til marginal oppheting), har man for lengst proklamert våren favorittsesong. En erklæring som for tiden evalueres.

For øvrig hviler det et småkomisk skjær over bergensere som sitter i Oslo og klager på været.

KATEGORI: Betraktninger

Reklamer

Kommentarer er skrudd av for Anyone for frozen margs?

%d bloggere like this: