irrelevanser

Leverpostei versus leverpostei

Posted in Uncategorized by Jarle Petterson on 21. august 2005

Få kan ha unngått å merke seg infomercial-snutten KRD (Kommunal- og regionaldepartementet) har kvernet gjennom Krinken de senere ukene, der den åpenbart rådville førstegangsvelgeren levnes få andre alternativer enn leverpostei – ettersom han altså ikke har truffet egne valg. ”Da har du valgt leverpostei,” får den arme velger beskjed om.

Jeg er helt på det rene med at problemstillingen ikke lenger er så aktuell, ettersom snutten har gått sin seiersgang(?) over skjermen i noen tid, men uten Internett, har man vært avskåret fra enhver virtuell ytring i ukevis. Nok av det.

Som vi alle vet, er moralen at den som ikke velger, i realiteten har gitt sin stemme til partier man egentlig ønsker dit pepperen gror. Det departementet behendig unnlater å nevne, er at vi ender opp med leverpostei, enten det ene eller det andre partiet går seirende ut av høstens nervepirrende thriller. Det er i alle fall den logiske slutningen av at partiene kun i navnet representerer reelle alternativer.

På den annen side; hva er vel egentlig så galt med leverpostei? Servert i en lun og dansk forkledning, er den da slett ikke å forakte.

KATEGORI: Politikk

Reklamer

Én kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Anders said, on 22. august 2005 at 1:40 pm

    Velkommen tilbake på veven! Jeg var nesten litt redd for at LastGenTel hadde blitt NoGenTel-AtAll…

    Hva leverpostei angår må det også tilføyes at sprøstekt løk, en dæsj med pepper og kanskje en liten tomatskive (for de ekstra frigjorte!?) gjør susen. Garnityr for ethvert politisk ståsted, ja – eller mangel på sådanne.

    Godt å ha Dem tilbake!


Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: