irrelevanser

iNorden.no et ugjendrivelig faktum

Posted in Blogging, Borgerjournalistikk, Media, Norden by Jarle Petterson on 28. oktober 2007

Klokken 00.00 mandag 29. oktober var den nordiske aktualitetsbloggen iNorden.org endelig en realitet, skjønt for oss norske bloggere er det vel helst iNorden.no som teller. Det vil si; redaksjonen har jo et håp da, om at vi skal utvise en viss nyfikenhet på det som skjer i Norden for øvrig. Det er liksom halve meningen med nettstedet, det: dialog mellom innbyggerne i de nordiske landene – og en styrking av borgerjournalistikken og bloggosfæren i hele regionen.

Om det lykkes? Tja, det avhenger faktisk for en stor del av Dem. Tjenesten baserer seg på at De og jeg skal bidra med bloggposter. Faktisk utgjør det hele nettstedets essens.

Blogge for utlendinger – på engelsk? Også en mulighet. Her.

I tillegg finner vi de nasjonale utgavene:

Som snart etterfølges av islandske og finske søsken. Det er i det hele tatt ikke grenser for nordisk forbrødring. Så er det da også på høy tid. Det har hittil ikke eksistert noen fellesnordisk arena, langt mindre en borgerjournalistisk en.

Dra dit nå – og registrer Dem for Guds skyld som bidragsyter.

P.S. Som man vil se av innledningen, skulle denne saken først ha blitt postet etter midnatt, men nå som katten først er ute av sekken, er det kanskje like godt å sette alle kluter til.

Reklamer

Én kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. radiohode said, on 28. oktober 2007 at 11:07 pm

    Jeg stjal logoen din til promotering i egen blogg. Gi meg beskjed om du vil ha den bort. Bannerne his iNorden passer ikke så godt hos meg.


Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: